If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей колега.Вчера сменях ангренажен комплект и водна помпа и само за труд майстора ми взе 110 лв.Аз съм от гр.Тутракан.Желателно е да ги смениш по скоро,защото при мен блокира водната помпа и още малко щеше да скъса ремъка и....
Колеги, дайте акъл и инфо.
Смених си задните дискове с рязани и дупчени, с диаметър 276 мм. са, оригиналния размер за колата от подписа. Но накладките не покриват цялата площ на диска, от вътрешната страна, към главината, остава празна площ. Накладките в АХМ-а ги дават само 1 вид, но явно са за дискове 251мм. Дайте линкове или инфо към моите накладки. На някой друг модел Алфа няма ли да паснат на моите апарати?
Е те са различни, няма как да сложиш старите накладки,те са с едни пружинки в горния им край, а па твоите се слагат в едни пластинки сам знаеш. Нормално е да не покриват целия диск, защото се слагат и на 147 където е само с 251мм. диск Баси обяснението. Така по ще меразбереш, тия накладки се слагат и на 251мм и на 276 диск
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Благодаря, Чистачо!
Почвам да благославям Талянската инженерна мисъл - защо ми е диск с по-голям диаметър и по-голяма площ, като накладката остава със същата площ.
Значи моите се водят 95,8 х 44 х 16,5. На 166 -ците са 90 х 50 х 16 мм. Вече си поръчах едни черни ЕВС за 166-ца, с пружинките, ще видя как да ги побългаря , ако мога. Ако не ми се види добър варианта , отиват към ОЛХ-а.
Мерси още веднъж.
Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Аре бе колеги някой няма ли за продажба някви хубави Жанти, по възможност някой от супер яките модели тип спици, с които е предлагано нашето семейство.
Аре бе колеги някой няма ли за продажба някви хубави Жанти, по възможност някой от супер яките модели тип спици, с които е предлагано нашето семейство.
Не знам защо, ама лично мен 3.2 ме кефи най-много в черупка на 147.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment